Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: La crisi d’Ucraïna amb Santiago Niño-Becerra i Eugeni Bregolat i l’extrema dreta amb Jordi Borràs i Xavier Rius

martes, 01 de febrero de 2022 • 13:54h

Autor:

«Europa ha d’avançar cap a la
unió política, sinó un per un no som res
»
Eugeni Bregolat

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Aquest dissabte al ‘Preguntes Freqüents’ vam conversar amb el catedràtic d’Economia, Santiago Niño Becerra, i amb l’exambaixador d’Espanya a Rússia, Eugeni Bregolat, per saber com afectarà les nostres butxaques el conflicte entre Rússia i Ucraïna i si realment hi ha una amenaça de guerra o no.

També vam parlar amb Jordi Borràs, la setmana que un policia nacional ha acceptat un any de presó per agredir-lo. El fotoperiodista va compartir taula amb Xavier Rius Sant, que ha publicat ‘Els ultres són aquí’, una anàlisi dels trets distintius de la ultradreta del segle XXI.

A més, el programa va comptar amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Àngels Chacón, líder de Centrem, i amb la col·laboració de Laura Grau, que els va fer un qüestionari. Com cada setmana, també va passar pel plató Quico Sallés.

Finalment, vam parlar amb Leonardo Schwebel, el periodista mexicà que aquesta setmana s’ha fet popular per un vídeo amb un vehement discurs contra els antivacunes.

A les cadires de periodistes hi havia Iva Anguera, Joan Julibert, Jordi Barbeta i Odei A. Etxearte.

L’actuació musical va anar a càrrec de Dave Zulueta, que va interpretar la cançó ‘El meu carrer’, una versió d’un dels temes més mítics de Joan Manuel Serrat.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas