Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Josep Pujol Ferrusola, David Julius, Brigitta Lamoure i Enric Canet

miércoles, 08 de junio de 2022 • 16:54h

Autor:

«Acceptaria admetre la meva
culpabilitat per exonerar el meu pare
»
Josep Pujol

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Després de cinc anys sense concedir cap entrevista en directe, ‘Preguntes Freqüents’ va entrevistar Josep Pujol Ferrusola, fill de Jordi Pujol i Marta Ferrusola, que va parlar les causes judicials que té obertes la seva família i sobre l’operació Catalunya.

PREGUNTES FREQÜENTS

També vam conversar amb David Julius, Premi Nobel de Medicina del 2021 i doctorat per la Universitat de Berkeley. Julius ha descobert els mecanismes que provoquen el dolor i ha obert camí en la recerca per a nous fàrmacs contra el dolor crònic.

La gala ‘Guanya’t el Cel del Pare Manel’ torna enguany a ser totalment presencial i se celebrarà el pròxim 15 de juny a Barcelona. En vam parlar amb una de les presentadores, la vedet Brigitta Lamoure, i amb Enric Canet, educador i sacerdot i amic íntim del pare Manel, que va recordar la seva figura.

A més, es comptarà amb les col·laboracions de Pilar Rahola, que farà un cara a cara amb Roger Montañola, i de Quico Sallés, que va explicar-nos què va passar amb la Banca Privada d’Andorra. A plató, ens van acompanyar els periodistes Jordi Barbeta, Iva Anguera, Carla Turró i Roger Palà.

L’actuació musical va anar a càrrec de Joan Masdéu, que va interpretar la cançó «No en tens prou».

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas