Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Josep Maria Jové, el periodista Sylvain Besson i l’analista Joe Brew

lunes, 15 de junio de 2020 • 12:50h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:26h

Autor:

«Em fa sospitar l’enorme quantitat de diners
que rep el rei com a regal de l’Aràbia Saudita
»
Sylvain Besson

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Dissabte vam tenir un especial record a Pau Donés i Rosa Maria Sardà, amb l’actuació del músic Cesc i l’actriu Marta Marco.

La setmana que la fiscalia del Suprem decideix investigar Joan Carles pel cas de les comissions de l’AVE a la Meca, la primera entrevista al ‘Preguntes Freqüents’ va ser al periodista de la Tribune de Genève, Sylvain Besson, que ha destapat els 100 milions de dòlars que Joan Carles hauria tingut a Suïssa. També vam connectar amb Eider Hurtado, periodista d’ETB, que ha dirigit el documental ‘El virus de la Corona’ on hi apareix el testimoni de Corinna Larsen. Al plató, l’advocat penalista Carles Monguilod ens va explicar si la figura del rei emèrit és inviolable.

Fa un any del ‘vist per a sentència’ del judici del procés al Tribunal Suprem. Vam analitzar les conseqüències que encara té aquest judici i les causes obertes de l’independentisme amb Judit Gené, advocada de Joquim Forn i Meritxell Borràs i Olga Arderiu, advocada de Carme Forcadell.

https://www.youtube.com/watch?v=qHYoTGP5g-k

A més, Cris Puig va entrevistar Josep Maria Jové, exsecretari general de Vicepresidència i Economia a qui el TSJC ha processat pels delictes de desobediència, malversació, prevaricació i revelació de secrets arran de l’1-O.

Ens va visitar l’analista de dades i consultor de salut pública Joe Brew per saber si hauria estat possible preveure millor la pandèmia del coronavirus. I el publicista Enric Jové i el director del festival Cruïlla, Jordi Herreruela, ens van presentar la campanya ‘Fem-ho V’.

I a la conversa final del programa el còmic i escriptor Pepe Colubi ens va detallar com s’està preparant per la ‘nova normalitat’.

Vam tenir els periodistes Jordi Barbeta i Daniel Basteiro.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas