Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Josep Maria Argimon, Alba Vilajeliu i Xavier Sala-i-Martín i la immersió lingüística

martes, 30 de noviembre de 2021 • 09:36h

Autor:

«Podrem passar un Nadal
amb unes xifres estabilitzades
»
Josep Maria Argimon

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Creixen les restriccions anti-Covid a Europa, on ja han aparegut els primers casos de la nova variant, mentre a Catalunya les últimes mesures de contenció s’han ajornat pel col·lapse del sistema informàtic. A ‘Preguntes Freqüents’, amb Cristina Puig, en vam parlar amb el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, amb l’epidemiòloga i consultora en salut global per a l’OMS Alba Vilajeliu i amb Robert Güerri, cap del Servei de Malalties Infeccioses i coordinador d’hospitalització de Covid-19 de l’Hospital del Mar.

La pandèmia també ha tingut efectes econòmics, amb una patacada forta a les borses mundials. Vam parlar-ne amb Xavier Sala-i-Martín, catedràtic d’Economia de la Universitat Colúmbia, amb qui també vam analitzar la crisi logística mundial.

D’altra banda, després de la nova llei del Suprem que obliga a impartir el 25% de les classes en castellà, es va parlar sobre la salut del català amb el filòleg, Rudolf Ortega, i la comunicadora i mestra, Laura Grau.

A més, el programa va comptar amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Roger Montañola i la col·laboració de Quico Sallés.

Els periodistes que ens van acompanyar a platço van ser Bea Talegón, Iva Anguera, Roger Palà i Odei A.-Etxearte.

PREGUNTES FREQÜENTS

A més, vam comptar amb una doble actuació musical. D’una banda, Miss Raisa i Nel·lo C van interpretar la cançó ‘Tot’, i el grup Arribar i Ploure va cantar ‘Paraules d’antes’.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas