Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Jon Iñarritu, Marc Marginedas, Carla Simón i Peyu i les dones al periodisme esportiu

martes, 05 de abril de 2022 • 11:12h

Autor:

«Parteixes de la base que has de demostrar el doble»
Marta Carreras

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Al programa ‘Preguntes Freqüents’ vam entrevistar el diputat de Bildu Jon Iñarritu que ha portat al Congrés el cas del periodista Pablo González, detingut i incomunicat a Polònia acusat de ser un espia del Kremlin. També vam conversar amb la parella de González, Oihana Goiriena.

Encara en clau sobre el conflicte d’Ucraïna, vam parlar amb el periodista Marc Marginedas, excorresponsal de El Periódico a Moscou, que ha decidit abandonar Rússia perquè considera que allà no pot treballar en unes condicions adequades i segures.

A més, es va estrenar un fragment de la pel·lícula ‘Alcarràs’ i es vam conversar amb la seva directora, Carla Simón, i amb els intèrprets Anna Otín, Albert Bosch i Ainet Jounou. També es va sumar a la conversa el Peyu, excompany d’universitat de Simón, per parlar de la vida al camp.

La setmana que s’ha batut el rècord mundial d’assistència a un partit de futbol femení, vam parlar amb dues pioneres del periodisme esportiu, Isabel Bosch i Carme Barceló, i amb Marta Carreras, que durant 12 temporades va formar part de l’equip de les transmissions de Barça a Catalunya Ràdio, sobre el periodisme esportiu en clau femení.

També vam comptar amb la col·laboració de Pilar Rahola, que va fer un cara a cara amb Roger Montañola.

Els periodistes que ens van acompanyar a plató van ser Àlex Cubero, Agnès Marquès, Roger Palà i Bea Talegón.

L’actuació musical va anar a càrrec de Beth i Laura Andrés, que van interpretar la cançó ‘I wanna dance with somebody’, una versió del clàssic de Withney Houston que s’inclou al seu nou disc ‘Natural women’. Un disc que guarda una relació especial amb el ‘FAQS’ perquè, l’any passat, mentre esperaven als camerinos per entrar a cantar al programa, va sorgir la idea de fer un disc juntes.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas