Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: Ja tenim govern

martes, 22 de mayo de 2018 • 12:21h

Autor:

«L’objectiu principal de tota
repressió és generar por
»

Elgio

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

El president Quim Torra ja ha decidit quins són els consellers que formaran part del govern de la Generalitat de Catalunya. Per aquest motiu vam començar el «Preguntes Freqüents» analitzant aquesta decisió amb la periodista Pilar Rahola. Des de Waterloo, Laura Rosel va parlar-ne amb dos dels consellers del nou govern: Lluís Puig i Toni Comín; i Meritxell Serret, consellera cessada pel 155. Vam tenir l’oportunitat de preguntar-los per la funció del Consell de la República, pel nou executiu i per l’aplicació del 155.

Més endavant vam iniciar un cara a cara entre l’impulsor d’unes primàries de l’independentisme a Barcelona, Jordi Graupera i l’exdiputat de Ciutadans, Jordi Cañas. Amb ells dos vam parlar de l’actualitat catalana i també els vam preguntar si volien ser els futurs alcaldes de Barcelona.

A «Preguntes Freqüents» també ens vam plantejar per quin motiu Vox es vol querellar contra el president Torra. Vam traslladar aquest interrogant al secretari general d’aquest partit, Javier Ortega. I també es va sumar al debat l’advocat i jutge inhabilitat Elpidio José Silva.

Qui també va venir al programa va ser el cantant de rap Elgio, condemnat per enaltiment del terrorisme per una cançó que va escriure. Amb ell i amb David Márquez, el membre de la comparsa ‘Los Ángeles de la Guarda’ del Carnaval de Cadis, vam parlar de la llibertat d’expressió. Finalment vam descobrir quins eren els referents del president Quim Torra amb l’historiador Fermí Rubiralta, biògraf de Daniel Cardona i els germans Badia.

Durant tot el programa, ens van acompanyar els periodistes Laura Fàbregas, Xabier Lapitz, Sara González i Pablo Muñoz.


«Preguntes Freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. L’objectiu és donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors sobre l’actualitat. Presentat per Laura Rosel.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas