Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Inici del curs polític amb un debat a set i entrevista a Paco Lobatón

lunes, 09 de septiembre de 2019 • 13:26h

Autor:

«Els catalans commemorem
una voluntat persistent i tenaç de ser
»
Quim Torra

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Arrenca el curs polític i comença també la tercera temporada del ‘Preguntes Freqüents’ amb Cris Puig al capdavant del programa. L’inici va anar a càrrec del president de la Generalitat, Quim Torra, amb qui vam mantenir una conversa tot passejant pel Born Centre Cultural.

Com es presenta la Diada? Quina ha de ser la resposta a la sentència del Suprem? Al ‘FAQS’ vam donar veu a tots els partits polítics catalans amb un debat a set: Sonia Sierra, de Ciutadans; Eduard Pujol, de Junts per Catalunya; Sergi Sabrià, d’Esquerra; Eva Granados, del PSC; Jéssica Albiach, de Catalunya En Comú Podem; Carles Riera, de la CUP i Sant Rodríguez, del PP.

https://youtu.be/Uk4Tw4Nx7iM

A partir de la desaparició de l’esquiadora Blanca Fernández Ochoa, vam entrevistar el periodista Paco Lobatón, president de QSD Global: la Fundació Europea per les Persones Desaparegudes. A Lobatón li vam preguntar pel dispositiu de recerca i pel tractament mediàtic que s’ha fet d’aquest cas. A més també li vam preguntar pels protocols que s’apliquen a una persona que desapareix.

https://youtu.be/uWnnRx89k7A

A la darrera taula vam incorporar l’activista Simona Levi que ens va alertar dels perills que pot comportar l’ús de Google Suite als centres escolars.

L’actuació va anar a càrrec de Mazoni i el monòleg el va fer Godai Garcia. A les cadires hi havia els periodises: Israel García-Juez, Sara González, Jordi Barbeta i Neus Tomàs.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas