Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: L’independentisme ha de donar suport als pressupostos?

lunes, 14 de enero de 2019 • 16:40h

Autor:

«De vegades, es confon la
no-violència amb la passivitat
»
Adriana Roca

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Què han de fer els partits independentistes? Han de donar suport a Pedro Sánchez amb els pressupostos generals? Aquest va ser el pal de paller del ‘Preguntes Freqüents’ de dissabte on també vam tenir lloc per parlar dels desnonaments amb alguns testimonis.

La primera conversa la vam tenir amb la vicepresidenta del PDeCAT, Míriam Nogueras, i Jéssica Albiach, diputada al Parlament de Catalunya En Comú-Podem.

Els pressupostos generals trobaran suports necessaris per ser aprovats? Més endavant, també vam entrevistar la portaveu nacional d’Arran, Adriana Roca.

Cristina Puig va entrevistar el candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou. Què porta un empresari de Vic a donar un pas com aquest?

Qui també va passar pel FAQS va ser Sani Ladan, un activista pels drets humans que va abandonar el Camerun i va arribar a Espanya fa set anys. Què en pensa quan escolta els líders de VOX parlant d’immigració?

A banda, també vam saber el cas de Jorge Jiménez, el primer activista que podria anar a la presó per aturar un desnonament. I vam comptar amb Jaime Palomera, portaveu del Sindicat de Llogaters, i Lorena Avila, víctima dels preus dels lloguers.

Al tram final del programa ens va visitar Neigel Planer, actor conegut internacionalment que va fer petar de riure la Catalunya dels 80 i que presenta el seu espectacle ‘Hey, tius! Mola!’. I Cesk Freixas va posar música i veu en directe amb el seu darrer disc ‘Festa major’.

PREGUNTES FREQÜENTS

A les cadires vam tenir els periodistes: Rodolfo Irago, Neus Tomàs, Daniel Basteiro i Sara González.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas