Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: L’impacte de l’exclusiva sobre l’imam de Ripoll, Alfred Bosch i els cinc anys de la confessió de Pujol

martes, 23 de julio de 2019 • 09:36h

Autor:

«El pujolisme comença a acabar quan
Maragall denuncia el 3% al Parlament
»
Jordi Amat

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Fa justament 50 anys que l’home va arribar a la Lluna i dissabte al ‘Preguntes Freqüents’ vam començar el programa amb l’excap d’operacions de la NASA a Espanya, Carlos González Pintado, el primer espanyol en saber que l’Apolo 11 havia arribat al seu destí.

Després vam començar amb una entrevista a Jaume Roures, editor del diari Público, per conèixer l’impacte que ha tingut les investigacions sobre l’imam de Ripoll i el CNI. A la taula s’hi va sumar l’activista i cofundadora d’Xnet, Simona Levi, que és la coordinadora #FakeYou, un estudi sobre les fake news.

També vam rebre el conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transprarència, Alfred Bosch, arran de les acusacions d’espionatge contra el ministre Josep Borrell.

També es compleixen cinc anys de la confessió de Jordi Pujol i a ‘Preguntes Freqüents’ volíem saber com ha afectat l’escenari polític català, quina influència ha tingut en el procés sobiranista i en la mutació de l’espai convergent. Ens han acompanyat el periodista Manuel Cuyàs, curador de les memòries de Jordi Pujol, Joaquim Nadal, excap de l’oposició a Pujol i exconseller socialista, i l’escriptor i filòleg Jordi Amat, autor de ‘La confabulació dels irresponsables’.

https://youtu.be/91S-v5ypxcI

Finalment, des de Belfast, Cristina Puig va entrevistar Paddy Armstrong, un dels quatre de Guldford que va estar 15 anys a la presó per un atemptat que l’IRA havia reconegut haver-lo comès.

A les cadires hi havia: Daniel Basteiro, Jordi Barbeta, Anna Grau i Beatriz Talegón.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas