Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: I ara què? DUI i/o 155? Mediació?

lunes, 09 de octubre de 2017 • 12:35h

Actualización: jueves, 18 de enero de 2018 • 11:55h

Autor:

«Tenemos un jefe del estado que
representa la voz del Partido Popular
»
Pablo Iglesias

S’està movent alguna cosa una setmana després de l’1-O? Això és el que ens preguntàvem dissabte a «Preguntes Freqüents». Vam començar entrevistant Pablo Iglesias, secretari general de Podemos, que es va mostrar en tot moment prudent i partidari del diàleg. No li agradaria que Catalunya hagués de tornar a cridar allò de «Llibertat, amnistia i Estatut d’Autonomia del 76». Pilar Rahola va afegir-se a última hora i, després d’agraïr-li la posició de Podemos en tot el procés, va retreure-li que ell també utilitzés el discurs de la por amb Catalunya.

https://www.youtube.com/watch?v=m3C26e3x8iU

També va venir Santi Vila, conseller d’Empresa i Coneixement, per explicar-nos la seva crida pública a ser prudents per aplicar la DUI (Declaració Unilateral d’Independència) i què passa amb les empreses que traslladen les seus socials fora de Catalunya. Va compartir taula amb Eulàlia Reguant, diputada de la CUP, per intentar explicar-nos què passarà dimarts.

I, per últim, vam preguntar-li a José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés, si el socialisme espanyol i català pot fer de mediador.

«Preguntes freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. Amb l’objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors, Ricard Ustrell busca les claus de l’actualitat en directe per entendre-la millor, amb un to amè i distès.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas