Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: El futur de presos i eurodiputats independentistes amb Pérez Royo i entrevista Ada Colau

martes, 25 de junio de 2019 • 13:16h

Autor:

«No contemplo presentar-me com
a candidata a presidenta de la Generalitat
»
Ada Colau

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Josep Ramon Bosch, president de Societat Civil Catalana; i Pere Pugès, un dels quatre fundadors de l’ANC, van ser els encarregats d’obrir el programa amb un debat sobre quin és el paper dels partidaris i els contraris a la independència després del resultat electoral i el judici del procés.

Després vam conèixer el testimoni de la Laia Roca i el Lluís Mollon, dos manifestants a qui demanen penes de presó per la seva suposada participació en els aldarulls posteriors a la manifestació que hi va haver a Barcelona per protestar per la detenció de Puigdemont a Alemanya.

A més, Cris Puig va fer la primera entrevista televisiva a Ada Colau després de ser reescollida alcaldessa. Colau va assegurar que durant la nit de les eleccions no es plantejava ser alcaldessa però «hi va haver dues coses importants: el discurs de Maragall i una trucada del PSC».

Qui també va passar pel ‘Preguntes Freqüents’ va ser el catedràtic de dret constitucional, Javier Pérez Royo, per analitzar els impediments legals que tenen Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Toni Comín per fer efectiva la seva elecció com a eurodiputats.

Finalment, vam entrevistar el veterà periodista i corresponsal de guerra, Ramón Lobo, autor del llibre ‘El día que murió Kapuscinski’.

A les cadires hi havia els periodistes: Carme Clèries, Ana Pardo de Vera, Jordi Barbeta i Daniel Bateiro.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas