Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: El futur de presos i eurodiputats independentistes amb Pérez Royo i entrevista Ada Colau

martes, 25 de junio de 2019 • 13:16h

Autor:

«No contemplo presentar-me com
a candidata a presidenta de la Generalitat
»
Ada Colau

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Josep Ramon Bosch, president de Societat Civil Catalana; i Pere Pugès, un dels quatre fundadors de l’ANC, van ser els encarregats d’obrir el programa amb un debat sobre quin és el paper dels partidaris i els contraris a la independència després del resultat electoral i el judici del procés.

https://youtu.be/RahkaC6-kpk

Després vam conèixer el testimoni de la Laia Roca i el Lluís Mollon, dos manifestants a qui demanen penes de presó per la seva suposada participació en els aldarulls posteriors a la manifestació que hi va haver a Barcelona per protestar per la detenció de Puigdemont a Alemanya.

A més, Cris Puig va fer la primera entrevista televisiva a Ada Colau després de ser reescollida alcaldessa. Colau va assegurar que durant la nit de les eleccions no es plantejava ser alcaldessa però «hi va haver dues coses importants: el discurs de Maragall i una trucada del PSC».

https://youtu.be/4nRpzpEhBn4

Qui també va passar pel ‘Preguntes Freqüents’ va ser el catedràtic de dret constitucional, Javier Pérez Royo, per analitzar els impediments legals que tenen Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Toni Comín per fer efectiva la seva elecció com a eurodiputats.

https://youtu.be/E_noy_frhq8

Finalment, vam entrevistar el veterà periodista i corresponsal de guerra, Ramón Lobo, autor del llibre ‘El día que murió Kapuscinski’.

A les cadires hi havia els periodistes: Carme Clèries, Ana Pardo de Vera, Jordi Barbeta i Daniel Bateiro.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas