Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: L’exconseller Raül Romeva i l’acció de Tsunami per al clàssic

lunes, 16 de diciembre de 2019 • 10:22h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:29h

Autor:

«El més dur d’aquests 663 dies a
la presó és la relació amb la família i els fills
»
Raül Romeva

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

Amb el clàssic Barça-Madrid a punt de celebrar-se, el ‘Preguntes Freqüents’ va començar el programa de dissabte amb una entrevista a Tsunami Democràtic, l’entitat que ha anunciat una acció pel dia del partit: quina mobilització portarà a terme? Serà visible per televisió? Han parlat amb la direcció del Barça?

Per saber com va acceptar la classificació penitenciària del segon grau, vam entrevistar Raül Romeva que es troba a la presó de Lledoners i que ens va mostrar alguns dels dibuixos que fa.

https://www.youtube.com/watch?v=1hQpOOzmDcw

Al plató vam analitzar aquesta conversa amb l’eutodiputada d’ERC Diana Riba, parella de l’exconseller. A Riba també li vam preguntar pel posicionament dels republicans en la investidura de Sánchez.

A qui també li vam preguntar per la situació de les negociacions per investir el candidat socialista va ser al diputat de Compromís, Joan Baldoví, que aquesta setmana ha anat a veure Felip VI durant la ronda de consultes.

Ara que l’impeachment promogut pels demòcrates contra Donald Trump s’ha posat en marxa, Cris Puig va entrevistar Bhaskar Sunkara, col·laborador de campanya de Bernie Sanders i autor d»El manifest socialista’.

https://www.youtube.com/watch?v=fvjK74S8fPM

I, finalment, vam tenir una taula de debat per analitzar què passarà finalment el dia del clàssic. Vam comptar amb Josep Maria Minguella, Fonsi Loaiza, Xavier Fina i Francesc Garriga.

A les cadires hi havia els periodistes: Pilar Velasco, Jonathan Martínez, Manel Manchón i Núria Orriols.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas