Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Entrevista al vicepresident Pere Aragonès i vuitè capítol de ‘Causa [20907]’

martes, 09 de abril de 2019 • 12:06h

Autor:

«Hem de respondre a la repressió
de l’Estat amb la màxima unitat possible
»
Pere Aragonès

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

‘Preguntes Freqüents’ va començar amb l’entrevista al vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès. Cristina Puig li va preguntar si estava sobre la taula del govern una convocatòria d’eleccions al Parlament i si pactarien amb Pedro Sánchez després del 28A, entre moltes altres coses.

Més endavant vam poder veure un nou capítol de ‘Causa [20907]’, la sèrie del ‘Preguntes Freqüents’ basada en l’actualitat del judici del Suprem. Aquesta setmana ha estat protagonitzada pel comissari dels Mossos, Ferran López; i per alguns dels membres de la Guàrdia Civil que van ser presentas l’1-O a Catalunya.

Qui va poder veure el capítol en directe des de plató va ser l’exdiputat socialista alemany Bernhard ‘Felix’ von Grünberg, que va anar com a testimoni fa unes setmanes al Suprem per haver vingut com a visitant a Catalunya el dia 1 d’octubre.

També vam comptar amb Joan Tardà, diputat d’ERC; i Xavier Domènech, exdiputat de Podem; per parlar sobre el futur del catalanisme, l’esquerra i l’experiència a Madrid. Tots dos acaben d’escriure el llibre ‘Entre Ítaca i Icària’, on reflexionen sobre aquests aspectes.

Al tram final vam abordar la situació del militar espanyol Marco Antonio Santos, que acaba de ser suspès per haver signat un manifest antifranquista. El suport al manifest li pot costar l’expulsió del cos militar. També vam comptar amb Luis Gonzalo Segura, extinent de l’exèrcit de terra.

A les cadires hi havia els periodistes: Anna Grau, Dani Sánchez Ugart, Laura Aznar i Rodolfo Irago.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas