Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Entrevista a Puigdemont i capítol 12 del judici al Suprem

lunes, 06 de mayo de 2019 • 14:04h

Autor:

«El resultat de les eleccions a Catalunya demostra
que el moviment per la independència es manté
»
Carles Puigdemont

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Dissabte, amb Cristina Puig, vam estar pendents de quina era la decisió que prenia el Tribunal Suprem en relació amb la candidatura de Puigdemont, Ponsatí i Comín a les eleccions europees. Per això en vam parlar en directe amb l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont. A banda, també vam debatre sobre la presó provisional amb l’advocat de Sandro Rosell, Pau Molins.

https://youtu.be/Qw_CCL8AkeQ

‘Preguntes Freqüents’ va començar amb una connexió en directe des de Waterloo per entrevistar Carles Puigdemont a partir de la negativa per part de la Junta Electoral Central a l’hora de permetre la seva candidatura a les eleccions europees. Puigdemont va assegurar que «no el feia ser més optimista que la Fiscalia els hagués donat la raó».

A banda, vam poder veure un nou capítol de ‘Causa [20907]’. La dotzena setmana del judici al Suprem la protagonitzen Lluís Llach i els primers testimonis dels votants de l’1-O.

https://youtu.be/mkaoD4imA3c

Precisament, a plató vam escoltar dos d’aquests votants que van ser agredits el dia del referèndum: Joan Pau Salvadó (testimoni de l’1-O a St. Carles de la Ràpita) i Ferran Soler (testimoni de l’1-O a Dosrius).

https://youtu.be/H0M8rSPy5V0

Després vam comptar amb l’advocat Pau Molins, que porta les defenses de Santi Vila al Suprem i de Sandro Rosell a l’Audiència Nacional. Amb Molins vam analitzar el judici al Suprem, l’alliberament de l’expresident del Barça i, també, l’ús de la presó provisional.

https://youtu.be/t8TQI6O5Qw8

A la taula final vam comentar la situació actual a Veneçuela amb Ricardo Capella, cònsol general del país a Barcelona; i Isabel Galí, excorresponsal de TV3 a l’Amèrica Llatina.

A les cadires hi havia els periodistes: Anna Grau, Jordi Barbeta, Òscar Fernández i Cristina Fallarás.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas