Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Entrevista a Marta Rovira i estratègies dels presos pel judici de l’1-O

lunes, 28 de enero de 2019 • 17:04h

Autor:

«Hem d’intentar que l’independentisme
torni a tenir direcció i lideratge
»
Marta Rovira

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

A pocs dies pel judici de l’1-O, vam començar el programa de dissabte amb una entrevista a Olivier Peter, l’expert en DDHH i judicis polítics. Peter, a banda de ser l’advocat d’Anna Gabriel, forma part de l’equip internacional que defensa Jordi Cuixart.

Després vam poder escoltar per primera vegada a la televisió Marta Rovira, secretària general d’ERC, des de Ginebra. Ella ens va explicar com està vivint l’exili i també va tenir una visió crítica amb l’estratègia dels partits independentistes.

A banda, també ens vam fer ressò del judici a Cristiano Ronaldo. Ens vam preguntar si l’exjugador del Reial Madrid va rebre un tracte de favor per part de la justícia; i si existeixen vincles entre el futbol, l’economia, la política i el poder. En vam parlar amb el periodista esportiu, Fonsi Loaiza; i l’historiador Carles Viñas.

En el darrer tram del ‘Preguntes Freqüents’, Cristina Puig va entrevistar Joaquín José Martínez, que va aconseguir sortir del corredor de la mort dels EUA després d’estar-hi tres anys. Vam comptar, a més, amb l’actuació de la compositora Paula Grande.

A les cadires, ens acompanyaven: Ana Pardo de Vera, Jordi Barbeta, Beatriz Talegón i Manel Manchón.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas