Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Entrevista a Joan Baez i les tensions dins el món sobiranista

martes, 16 de julio de 2019 • 09:01h

Autor:

«Reclamo el lideratge de l’ANC i Òmnium perquè s’arromanguin i s’arrisquin a fer propostes de consens»
Jordi Sànchez

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

El ‘Preguntes Freqüents’ de dissabte va començar amb una entrevista en exclusiva a la cantant i activista Joan Baez, que aquest estiu actuarà per última vegada a Catalunya. Ens va explicar què en pensa del moviment feminista, la qüestió catalana, el canvi climàtic o Donald Trump. Baez va tenir un missatge d’esperança cap als joves, que els considera el futur.

Després vam parlar amb Peio Sánchez, rector de la parròquia de Santa Anna de Barcelona, i la monja Maria Victòria Molins, impulsora de l’hospital de campanya de la mateixa església. Ells dos estan atenent a molts nens i joves desemparats que no tenen família. Tots dos asseguren que no els agrada el concepte MENAS: «hem de parlar d’adolescents i joves migrants que estan en una situació de soledat», afirmen.

https://youtu.be/EdWby0W7rX4

També ens vam fer ressò de les tensions dins el món sobiranista arran del pacte entre JXCat i el PSC a la Diputació. En vam parlar amb Dionís Guiteras, diputat d’ERC a la Diputació de Barcelona, que podria haver presidit la institució. I vam entrevistar la diputada de la CUP, Natàlia Sànchez Dipp, que el diumenge celebraven a Celrà una Assemblea Nacional on la militància havia de validar un canvi de rumb de la formació.

Des de la presó de Lledoners, Jordi Sànchez va donar la seva opinió sobre la situació dels partits independentistes i de quina havia de ser la resposta de les entitats davant davant la sentència del Suprem.

El president de la Cambra de Comerç de la capital catalana, Joan Canadell, va valorar la proposta de Sànchez d’aturar el país indefinidament.

https://youtu.be/4fz9AQBeqEM

Finalment, vam comptar amb l’actuació de la rapera valenciana Tesa.

A les cadires hi havia els periodistes: Rodolfo Irago, Vicent Partal, Natàlia Sànchez i Xabier Lapitz.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas