Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Els rebrots de Covid, el cas d’Helena Jubany i els escàndols de Joan Carles I

martes, 14 de julio de 2020 • 09:07h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:25h

Autor:

«No és una bona decisió no
deixar votar les persones amb Covid
»
Pedro Gullón

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Dissabte vam iniciar el programa amb una taula a tres sobre el cas de l’assassinat d’Helena Jubany ara fa gairebé dinou anys després que la família de la víctima hagi presentat noves proves per reobrir el sumari. En vam parlar amb Joan Jubany, germà de l’Helena; Imma Careta, germana d’una de les principals sospitoses i Pol Izquierdo, director dels dos capítols de ‘Crims’ dedicats a aquest cas.

Després Cris Puig va entrevistar l’epidemiòleg social i expert en salut pública Pedro Gullón, amb ell vam analitzar els rebrots de Covid, l’ús obligatori de la mascareta i la relació entre les classes socials i l’impacte de la pandèmia.

A més, vam abordar els darrers escàndols del rei emèrit Joan Carles I amb Gloria Elizo, vicepresidenta tercera del Congrés i diputada de Podem, que ha demanat públicament l’abdicació del rei Felip. També vam comptar amb els periodistes especialitzats Juanma Romero i María Peral.

Finalment, vam tenir un cara a cara sobre l’ús de la llengua catalana als mitjans públics amb Josep Maria Virgili i Hugo Bassiner.

A les cadires ens van acompanyar els periodistes: Juan Julibert, Jordi Panyella, Natàlia Vila i Israel García-Juez.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas