Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Els abusos de l’exentrenador del Barça a l’Escola Barcelona

martes, 14 de diciembre de 2021 • 10:48h

Autor:

«El 1990 el cap de La Zarzuela
ja sabia que el rei tenia diners a Suïssa
»
Javier Chicote

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Dimecres comença la vacunació als menors entre 5 i 11 anys mentre s’ha prorrogat l’ús del certificat Covid i les dades empitjoren. A ‘Preguntes Freqüents’, amb Cristina Puig, se’n va parlar amb el pediatre i epidemiòleg Quique Bassat i amb Clara Prats, doctora en Física i investigadora del grup BIOCOM de la UPC.

Aquesta setmana, el diari ‘Ara’ ha destapat els diversos i presumptes abusos sexuals per part de l’exprofessor de l’Escola Barcelona i exentrenador del futbol base del Barça, Albert Benaiges. Al ‘FAQS’ vam conèixer la Maria, una de les víctimes d’aquests abusos i l’Albert Cobacho, un exalumne i testimoni dels abusos. També ens va acompanyar el periodista que va destapar el cas, Albert Llimós.

Qui va finançar la transició espanyola? Quina relació hi havia entre Bárbara Rey i el rei Joan Carles? Els periodistes Juan Fernández-Miranda i Javier Chicote, són els autors d»El jefe de los espías’, un llibre que recull la vida d’Emilio Alonso Manglano, responsable del CESID els anys 70 i 80.

La setmana que s’ha publicat que el rei emèrit vol tornar a viure a La Zarzuela i recuperar la seva assignació econòmica, vam conversar amb la periodista Esther Jaén, ben connectada amb la família reial.

També es va comptar amb les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.

Aquesta setmana, a les cadires ens han acompanyat els periodistes Arturo Puente, Manel Manchón, Agnès Marquès i Anna Gómez.

L’actuació musical va anar a càrrec de Júlia Blum que va interpretar la cançó «‘nem fora».

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas