Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: El trencaclosques postelectoral, Pedro J. Ramírez i capítol 16 de ‘Causa [20907]’

jueves, 06 de junio de 2019 • 11:59h

Autor:

«La democràcia desapareixerà si alguns representants electes se’ls impedeix acceptar el seu càrrec»
Martin Heger

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

A partir de la incertesa que hi ha hagut aquesta setmana per saber qui serà el nou alcalde de la ciutat de Barcelona, vam començar ‘Preguntes Freqüents’ amb una entrevista a Ernest Maragall, candidat d’ERC al consistori de la capital. Maragall va apuntar que «prescindir de Junts per Catalunya és una opció».

Després vam veure un nou capítol de ‘Causa [20907]’, la sèrie del FAQS que es basa en tot el que passa al judici del Suprem.

En aquest episodi, pren protagonisme els vídeos presentats per cada part. A taula, qui també va poder veure el capítol va ser Marina Roig, advocada de Jordi Cuixart en aquest judici.

A banda, Cristina Puig va anar fins a Alemanya per parlar amb Martin Heger, expert en dret penal europeu i degà de la facultat de la Universitat de Humboldt. Quin paper jugarà la justícia europea en tot l’embolic legal perquè Puigdemont, Junqueras i Comín puguin ser eurodiputats? També li vam preguntar quina llei prevaldria en aquest embolic: l’espanyola o l’europea.

Amb qui també vam compartir una estona per analitzar l’actualitat és el periodista Pedro J. Ramírez. Cris Puig li va preguntar pel panorama postelectoral i per les seves propostes pel conflicte territorial entre Catalunya i Espanya.

A les cadires dels periodistes hi havia: Jonathan Martínez, Laura Fàbregas, Javier Gállego i Laia Altarriba.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas