Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: El president Torra, el doctor Trilla, Joan Canadell i Jorge Riechmann

lunes, 04 de mayo de 2020 • 17:14h

Autor:

«Estarem en disposició de doblar la
capacitat de fer testos massius en molt pocs dies
»
Quim Torra

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Dissabte vam analitzar com havia evolucionat la jornada després que el govern central permetés passejos per franges horàries i la pràctica d’esport a l’aire lliure. Durant el programa vam connectar amb el nostre company Jordi de Planell que es trobava a Tarragona i que ens va explicar com havia estat aquest primer dia de sortides a la ciutat.

La primera entrevista va ser al president de la Generalitat, Quim Torra, des de la Casa dels Canonges. Torra va valorar el procés de desescalada i la gestió que estan fent tant el govern central com la Generalitat.

El doctor Antoni Trilla, cap d’Epidemiologia de l’Hospital Clínic, ens va parlar de com avança el coronavirus. Trilla va assegurar que l’epidèmia, de moment, ‘no està controlada’.

https://www.youtube.com/watch?v=cu7wvQ-tUKM

A més, vam entrevistar la presidenta del Col·legi d’Infermeres i Infermers de Barcelona, Paola Galbany, que reclama que el personal d’infermeria estigui present a la comissió que assessora la Generalitat sobre el desconfinament.

També vam analitzar la situació econòmica que es trobaran molts comerços quan reobrin amb el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell.

https://www.youtube.com/watch?v=cYFpRaRsqQ8

Finalment, vam connectar amb el filòsof i ecologista Jorge Riechman perquè ens expliqués quins canvis socials podria comportar el coronavirus. I vam tenir una conversa amb el meteoròleg de TV3, Tomàs Molina, sobre la relació que hi hauria entre l’expansió del coronavirus i les temperatures més baixes.

https://www.youtube.com/watch?v=HgfrvqdnwJs

Ens van acompanyar els periodistes Israel García-Juez i Odei A.-Etxearte.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas