Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: El president de la Generalitat, Quim Torra

lunes, 01 de octubre de 2018 • 16:01h

Autor:

«A Espanya es vulneren
els drets humans dels presos polítics
»
Christophe Marchand

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

De què han servit les urnes de l’1-O ara que fa tot just un any del referèndum celebrat a Catalunya? Aquesta és la pregunta que li vam plantejar al president de la Generalitat, Quim Torra. A més, també li vam preguntar què farà si la sentència dels presos independendentistes és condemnatòria. El periodista Maiol Roger va ser l’encarregat d’analitzar l’entrevista.

Després vam parlar amb Christophe Marchand, advocat especialista en drets humans que defensa Puigdemont, Valtonyc, Julian Assange o Edward Snowden, entre d’altres. Marchand té clar que portaran el cas de l’1-O a nivell internacional i guanyaran. En aquest cas va ser la periodista Pilar Rahola la que va tancar aquest apartat del programa repassant la manifestació de Jusapol convocada a Barcelona aquell mateix dissabte.

https://youtu.be/DA5QXnFejyk

Més tard vam emetre l’entrevista a Laureano Oubiña, un antic ‘capo’ del narcotràfic gallec que ha estat entrant i sortint de la presó durant més de 30 anys. La conversa es va produir sota l’atenta mirada del periodista Nacho Carretero, autor dels llibres ‘Fariña’ i ‘En el corredor de la muerte’.

En el tram final del «Preguntes Freqüents», vam comptar amb el periodista Quico Sallés que va venir acompanyat d’Ariel Santamaria, més conegut com ‘l’Elvis’ de Reus, que va ser regidor d’un partit local al consistori. Com és que va decidir presentar-s’hi? Enmig del debat de candidatures a l’Ajuntament de Barcelona, també vam parlar amb Jón Gnarr, un pallasso que va arribar a l’alcaldia de Reykjavík, la capital d’Islàndia, entre el 2010 i el 2014.

PRGUNTES FREQÜENTS

A les cadires vam tenir els periodistes: Ana Pardo de Vera, Xabier Lapitz, Jordi Barbeta i Laura Fàbregas.


«Preguntes Freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. L’objectiu és donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors sobre l’actualitat. Presentat per Laura Rosel.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas