Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: El misteri dels màsters

lunes, 17 de septiembre de 2018 • 15:53h

Autor:

«Els periodistes som els que
estem investigant la universitat
»
Ignacio Escolar

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Què passa amb els màsters que desapareixen? És la Universidad Rey Juan Carlos un forat negre? En aquest «Preguntes Freqüents» ens vam posar misteriosos i vam parlar amb un mestre en aquests temes: el professor Sebastià D’Arbó. Ell ens va treure de dubtes.

El programa va començar amb un cara a cara entre Eduard Pujol, diputat de Junts per Catalunya al Parlament; i José Zaragoza, diputat del PSC al Congrés. Autogovern o autodeterminació? És efectiu el diàleg entre Moncloa i Generalitat? En què es poden posar d’acord les dues administracions?

Més tard, també vam parlar del paper que havia de tenir ara la CUP amb una de les seves diputades, Maria Sirvent. Ella ens va explicar quins passos havia de seguir l’independentisme.

Laura Rosel també va entrevistar el periodista Ignacio Escolar, que aquesta setmana ha fet dimitir l’exministra de Sanitat, Carmen Montón, a partir de l’escàndol del seu màster. A la conversa sobre l’actualitat política s’hi va sumar el doctor en ciències polítiques Jaime Pastor, que a més també va ser impulsor de la formació política Podemos.

Finalment, vam tenir l’oportunitat de parlar amb el poeta Joan Margarit, que acaba de publicar el llibre «Per tenir casa cal guanyar la guerra». L’actriu Estel Solé va posar veu a alguns dels poemes de Margarit.

PREGUNTES FREQÜENTS

A les cadires vam tenir els periodistes: Roger Escapa, Patricia López, Laia Altarriba i Daniel Basteiro. A banda de les col·laboracions habituals de Maiol Roger, Pilar Rahola, Quico Sallés i Joaquim Luna.


«Preguntes Freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. L’objectiu és donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors sobre l’actualitat. Presentat per Laura Rosel.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas