Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: El laberint del procés

lunes, 16 de octubre de 2017 • 11:18h

Actualización: jueves, 18 de enero de 2018 • 11:55h

Autor:

«En algunes escoles s’adoctrinen els nens
a favor d’una Catalunya independent
»
Xavier García Albiol

40 segons són els que va tardar Carles Puigdemont en declarar la independència (o no) i suspendre-la. Amb aquesta dada, Ricard Ustrell va arrencar el «Preguntes Freqüents» de dissabte 14 d’octubre per mirar d’esbrinar quin camí ens portarà a la sortida del laberint del procés. Vam entrevistar el president del PP català, Xavier García Albiol, per intentar descobrir si aplicaran l’article 155 o el 116. Ustrell va aprofitar per preguntar-li si dissabte que ve tindrem programa.

A continuació, vam donar la benvinguda a Germà Bel, diputat de Junts Pel Sí, convençuts de que ens sabria dir què respondrà Puigdemont al requiriment de Rajoy. Ell va assegurar que sí que es va declarar la independència el passat 10 d’octubre.

Guillermo Fernández, impulsor de la plataforma Hablemos, va venir per parlar de mediació i, per últim, vam rebre Josep-Lluís Carod-Rovira, que ara va per lliure, per veure si ens podia fer algun pronòstic nou sobre què passarà en les properes setmanes i mesos a Catalunya.

Tot això va estar amanit amb una taula de 6 periodistes que van comentar durant tot el programa el que anava passant: Ana Pardo de Vera, Ramón Lobo, Mayka Navarro, Dani Mateo, Llucia Ramis i Quico Sallés.

«Preguntes freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. Amb l’objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors, Ricard Ustrell busca les claus de l’actualitat en directe per entendre-la millor, amb un to amè i distès.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas