Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: El CatalanGate amb Jordi Baylina i Gonzalo Boye, Judith Butler i la maternitat amb Judit Mascó, Ona Carbonell, Laura Fa i Marisol Galdón

lunes, 02 de mayo de 2022 • 17:09h

Autor:

«Hem sigut espiats i hi ha proves»
Gonzalo Boye

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

El programa ‘Preguntes Freqüents’ va entrevistar en exclusiva Jordi Baylina, un dels espiats en el Catalangate. Baylina, desenvolupador de blockchain i referent mundial en el seu sector, que va explicar el seu cas per primera vegada en un plató de televisió. El CNI l’acusa de ser un dels cervells del Tsunami Democràtic. A més, també es va comptar amb l’advocat Gonzalo Boye, que també va ser víctima de l’espionatge i portarà el cas a diversos jutjats internacionals.

PREGUNTES FREQÜENTS

Vam parlar de la detenció del presumpte violador d’Igualada i, per primera vegada, la inspectora i nova portaveu dels Mossos d’Esquadra, Montserrat Escudé, va explicar els detalls de l’operatiu policial.

També vam conversar amb Judith Butler, filòsofa i activista pels drets humans. Butler, Premi Internacional Catalunya d’enguany, és la primera persona que s’ha reivindicat no binària.

Amb motiu del dia de la mare, el programa va reunir quatre dones que van explicar la seva experiència amb la maternitat: la model Judit Mascó, que és mare de quatre nenes; la campiona de natació sincronitzada, Ona Carbonell, que està a punt de ser mare per segon cop; la periodista Laura fa, que té dos fills, i la presentadora de televisió Marisol Galdón, que ha renunciat a ser mare.

A més, es va comptar amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Roger Montañola.

A les cadires de periodistes hi havia Jordi Barbeta, Núria Orriols, Carla Turró i Daniel Basteiro.

L’actuació musical va anr a càrrec del grup Vienna, que va interpretar la cançó «El bany».

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas