Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: El 155

martes, 24 de octubre de 2017 • 13:22h

Actualización: jueves, 18 de enero de 2018 • 11:55h

Autor:

«Sóc partidària de que s’apliquin els efectes
del que es va votar l’1-O
»
Neus Munté

3 cadires buides. Ni PP, ni PSOE, ni Ciutadans van voler venir a seure al nostre plató a parlar del 155. Ricard Ustrell va arrencar el «Preguntes Freqüents» de dissabte 21 d’octubre per buscar resposta a: Què ha de fer ara el govern? Encara és possible el diàleg? Neus Munté, vicepresidenta del PDeCat, va seure cara a cara amb Beatriz Becerra, eurodiputada independent, abans de l’UPyD, per començar a parlar de l’article 155 de la Constitució.

A continuació, Ricard Ustrell va entrevistar Albert Botran, diputat de la CUP que fa temps que va desconnectar, i s’hi va incorporar Toni Comín, conseller de Salut. Fins on estan disposats a arribar?

Pilar Rahola, que dissabte feia anys, va portar-nos com cada setmana la seva última hora. També van venir Anna Simó i Joan Josep Nuet, tots dos membres de la Mesa del Parlament, que està sent investigada pel TSJC per haver permés al Parlament debatre i votar el referèndum.

Tot això va estar amanit amb una taula de 4 periodistes que van comentar durant tot el programa el que anava passant: Sergi Picazo, d’elcritic.cat, Patrícia López, d’elpublico.es, Daniel Basteiro, d’elespañol.com i Laia Altarriba, directora de La Jornada.

«Preguntes freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. Amb l’objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors, Ricard Ustrell busca les claus de l’actualitat en directe per entendre-la millor, amb un to amè i distès.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas