Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Els doctors Oriol Mitjà i Benito Almirante, l’alcaldessa Colau i Javier Gallego

lunes, 06 de abril de 2020 • 13:44h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:27h

Autor:

«Futbol, cinemes, teatres, grans magatzems o
escoles no es podran obrir fins d’aquí molt de temps
»
Oriol Mitjà

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

Després que el president Sánchez anunciés que volia prolongar l’estat d’alarma dues setmanes més, ‘Preguntes Freqüents’ va començar amb una entrevista al cap de Malalties Infeccioses del Vall d’Hebrón, Benito Almirante. Li vam preguntar com estava gestionant el seu hospital la crisi sanitària del Covid.

També vam conèixer com estaven vivint aquests moments dues infermeres: la Maria Sánchez Benaiges de l’Hospital de Sant Pau i la Cristina Garcia de l’Hospital d’Igualada.

Per la seva banda, el doctor Oriol Mitjà ens va ensenyar com era el seu pla de desconfinament seqüencial i quines fases requeria.

A més, com que Barcelona és una de les ciutats més afectades pel coronavirus, Cris Puig va entrevistar l’alcaldessa, Ada Colau. També vam poder connectar amb el president de l’Àrea Industrial de Biociència de Grifols, Eduardo Herrero, i amb el catedràtic de Farmacologia, Joan-Ramon Laporte, que ens va dir quins medicaments podrien ser contraproduents en el marc d’aquesta pandèmia.

https://www.youtube.com/watch?v=LxPSCYVhvNU

Finalment, vam parlar amb el periodista Javier Gallego, director del programa ‘Carne Cruda’, que ens va donar la seva àcida visió.

https://www.youtube.com/watch?v=SzL3HNLBiMo

Ens van acompanyar els periodistes Ana Pardo de Vera i Jordi Barbeta.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas