Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Jordi Cuixart, Alexander Dmitrenko, cas Orrit i Bruno Oro

martes, 07 de septiembre de 2021 • 10:24h

Autor:

«L’Estat ha castigat als meus
fills posant-me a mi a la presó
»
Jordi Cuixart

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Aquest dissabte, vam encetar la nova temporada del ‘Preguntes Freqüents’, amb Cristina Puig. En el primer programa vam entrevistar al president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, pocs dies abans de la Diada. Vam parlar de la seva estada a la presó i de com l’havia canviat com a persona. També es va parlar sobre quin camí ha de seguir l’independentisme català i què ha de fer per continuar defensant el seu dret a l’autodeterminació.

Dissabte es van complir 33 anys de la misteriosa desaparició de l’Isidre i la Dolors Orrit, dos germans que estaven ingressats a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa i que van desaparèixer d’un dia a l’altre. Vam parlar amb Mari Carme Orrit, la germana dels desapareguts, i amb l’advocada i criminòloga Iciar Iriondo. També vam poder escoltar el testimoni de l’Antonio, una persona que era a l’hospital aquella nit i que assegura que va veure com un metge s’enduia els infants.

A més, vam descobrir el testimoni d’Alexander Dmitrenko, un moscovita establert a Catalunya acusat per la Guàrdia Civil de ser un espia rus.

La setmana que s’han suprimit els peatges a diverses autopistes catalanes, vam conversar amb Josep Casadellà, impulsor de la campanya ‘No vull pagar’. La va posar en marxa fa 9 anys negant-se a pagar un peatge amb un vídeo que es va fer viral.

L’actor i músic Bruno Oro ha publicat una nova novel·la, ‘Si et cases, no em convidis’, amb ell vam reflexionar sobre les relacions amoroses i sobre els casaments. Què faríeu si el vostre amor platònic us convidés a la seva boda? Aquesta és la premissa de què parteix el seu nou llibre.

També vam comptar amb un cara a cara entre Pilar Rahola i Nacho Corredor, que va debutar al programa, i amb la col·laboració de Quico Sallés.

D’altra banda, els periodistes Iva Anguera, Ana Pardo de Vera, Jordi Panyella i Gemma Liñán també van ser al programa.

L’actuació musical va anar a càrrec de Roger Mas, que va estrenar en primícia a televisió la cançó ‘Totes les flors’, del seu onzè disc.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas