Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: El confinament amb el doctor Clotet, Marc Ramentol i l’herència de Joan Carles I

lunes, 23 de marzo de 2020 • 11:08h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:27h

Autor:

«L’acció ens allibera i ens ajuda»
Begoña Odriozola

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Quan tot just es compleix la primera setmana del confinament pel coronavirus, el ‘Preguntes Freqüents’ no s’atura. I ho fa amb Cris Puig des de casa i amb Jordi de Planell i Miquel Sabe al plató.

La primera de les entrevistes va ser al doctor Bonaventura Clotet, que ens va explicar les progressions de l’assaig clínic que realitza a l’Hospital Germans Trias i Pujol per tractar la COVID-19.

https://www.youtube.com/watch?v=4NKXSFByh9k

Després vam parlar amb Marc Ramentol, director general de Professionals de la Salut, per saber com està afectant l’expansió del virus en el sistema sanitari català.

A més, la psicòloga experta en catàstrofes i emergències, Begoña Odriozola, ens va donar alguns consells per afrontar el confinament.

A la darrera part del programa, ens vam fer ressò de l’escàndol que envolta la família reial amb els milions que Joan Carles hauria tingut a Suïssa. Vam comptar amb Meritxell Gabarró, advocada experta en herències, la periodista Pilar Eyre i Valtònyc, raper condemnat per injúries a la corona.

En aquest cas no hi va haver periodistes a cadires però sí que els vam tenir a través de les connexions: Daniel Basteiro i Quico Sallés.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas