Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: La conversa amb Toni Comín i la seva mare, el conseller Puigneró i l’exjutge García de Dios

lunes, 04 de noviembre de 2019 • 17:53h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:29h

Autor:

«Una democràcia que no es
qüestioni les coses no és una democràcia
»
Ramin Jahanbegloo

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Tot just fa dos anys que Toni Comín va marxar a Bèlgica i en vam parlar amb ell i amb la seva mare, Maria Lluïsa Oliveres, que ja va tenir el seu marit Alfonso Comín empresonat. A plató, aquesta conversa la vam analitzar amb l’economista i l’activista Arcadi Oliveres.

Després vam parlar amb el filòsof iranià Ramin Jahanbegloo, empresonat a Teheran per les seves idees. Ell és director del ‘Mahatma Gandhi Center for Nonviolence and Peace Studies’ i autor de ‘L’obligació moral de desobeir’.

A més, Cris Puig va entrevistar el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, per saber si el govern està preparant una República Digital Catalana.

https://youtu.be/R9HfQ20WJc0

Al tram final del programa ens va visitar el jutge d’instrucció retirat Ramiro García de Dios, a qui se l’anomena com el ‘jutge assot de la policia’. García de Dios ens va analitzar la figura de l’abans jutge i ara ministre Grande-Marlaska. I també vam analitzar la sentència de la violació de Manresa amb l’advocada penalista Carla Vall.

https://youtu.be/RgH9GLd81wc

Vam comptar, a més, amb l’actuació de Marina Rossell i Joan Reig. A les cadires hi havia els periodistes: Laura Fàbregas, Cristina Fallarás, Fidel Masreal i Núria Orriols.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas