Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: La conversa amb Toni Comín i la seva mare, el conseller Puigneró i l’exjutge García de Dios

lunes, 04 de noviembre de 2019 • 17:53h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:29h

Autor:

«Una democràcia que no es
qüestioni les coses no és una democràcia
»
Ramin Jahanbegloo

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Tot just fa dos anys que Toni Comín va marxar a Bèlgica i en vam parlar amb ell i amb la seva mare, Maria Lluïsa Oliveres, que ja va tenir el seu marit Alfonso Comín empresonat. A plató, aquesta conversa la vam analitzar amb l’economista i l’activista Arcadi Oliveres.

Després vam parlar amb el filòsof iranià Ramin Jahanbegloo, empresonat a Teheran per les seves idees. Ell és director del ‘Mahatma Gandhi Center for Nonviolence and Peace Studies’ i autor de ‘L’obligació moral de desobeir’.

A més, Cris Puig va entrevistar el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, per saber si el govern està preparant una República Digital Catalana.

Al tram final del programa ens va visitar el jutge d’instrucció retirat Ramiro García de Dios, a qui se l’anomena com el ‘jutge assot de la policia’. García de Dios ens va analitzar la figura de l’abans jutge i ara ministre Grande-Marlaska. I també vam analitzar la sentència de la violació de Manresa amb l’advocada penalista Carla Vall.

Vam comptar, a més, amb l’actuació de Marina Rossell i Joan Reig. A les cadires hi havia els periodistes: Laura Fàbregas, Cristina Fallarás, Fidel Masreal i Núria Orriols.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas