Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: Com arriben les urnes?

martes, 25 de septiembre de 2018 • 12:43h

Autor:

«Estic disposat a assumir totes les
conseqüències de la meva desobediència
»
Willy Toledo

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

Qui va dissenyar, importar i fer entrar les urnes de l’1-O a Catalunya? L’equip de «Preguntes Freqüents» va aconseguir parlar amb en ‘Lluís‘, el màxim responsable de l’operatiu. Ell ens va explicar tots els detalls des que li demanen aquest encàrrec fins que les urnes arriben a Catalunya. La periodista Pilar Rahola va analitzar aquesta entrevista.

Més tard, vam conèixer la història de Juan Manuel Bustamante «Nahuel», un noi que ha estat en presó preventiva acusat de terrorisme però que després del judici ha quedat absolt. I qui també va venir a «Preguntes Freqüents» va ser Willy Toledo i el seu advocat Endika Zulueta, que ens van explicar com es va produir la detenció de l’actor.

Per últim vam entrevistar la magistrada Victoria Rosell: què en pensa dels insults dels jutges contra els independentistes? I a la conversa es va sumar Maria Teresa Rivera, la primera refugiada del món per haver avortat, que va estar a la presó durant 5 anys pel mateix fet.

El programa va acabar amb un espectacle en directe de la ballarina Marta Carrasco que porta per títol «Perra de nadie», una metàfora contra el masclisme i l’opressió.

PREGUNTES FREQÜENTS

A les cadires hi havia els periodistes: Jonathan Martínez, Gemma Liñán, Israel García-Juez i Neus Tomàs.


«Preguntes Freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. L’objectiu és donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors sobre l’actualitat. Presentat per Laura Rosel.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas