Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Carmen Cabezas, Laia Estrada i Javier Saviola

martes, 13 de julio de 2021 • 14:59h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:20h

Autor:

«M’he trobat amb entrevistes on l’home que
tens davant, per ser dona, no et vol mirar
»
Txell Feixes

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Dissabte vam començar el ‘Preguntes Freqüents’ amb una entrevista a Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública, i Robert Güerri, coordinador de la Unitat Covid de l’Hospital del Mar, en ple ascens exponencial de la Covid-19, per saber si cal aplicar noves restriccions i quin paper hi té la vacunació.

També vam connectar amb Salvador Macip, genetista i investigador de la Universitat de Leicester, actualment confinat, per analitzar com gestionen altres països l’arribada de noves variants del coronavirus.

A més, vam entrevistar la diputada de la CUP, Laia Estrada, després que el TSJC hagi arxivat la causa contra ella per desordres públics.

Cris Puig va tenir una conversa amb Txell Feixas, corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a Beirut que torna a casa després de cinc anys a l’Orient Mitjà. S’hi va afegir Francesc Garriga, nou corresponsal de Catalunya Ràdio als Estats Units.

Finalment, vam comptar amb l’exfutbolista del Barça Javier Saviola, minuts abans que el seu amic Leo Messi guanyés la Copa Amèrica.

A les cadires dels periodistes hi havia Gemma Liñán, Magda Bandera, Ferran Casas i Joan Julibert.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas