Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Carme Forcadell, el pare de Julian Assange i cara a cara entre Gallego i Canadell

lunes, 30 de noviembre de 2020 • 16:20h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:24h

Autor:

«No saps si cada dia que surts de la presó és l’últim»
Carme Forcadell

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Dissabte Cris Puig va entrevistar l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell, pocs dies abans que el Suprem decideixi sobre el seu tercer grau i el de la resta dels presos del procés.

A la conversa es van abordar temes com la situació de les dones a les presons, les relacions entre Catalunya i l’estat espanyol i les futures eleccions al Parlament.

A més, vam tenir un cara a cara sobre la situació econòmica que deixa la pandèmia amb l’exsecretari general de CCOO a Catalunya Joan Carles Gallego, que serà el número dos de Catalunya En Comú-Podem, i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell.

https://youtu.be/gtj6iim6_Gw

A la part final del programa vam conèixer el testimoni de John Shipton, pare del fundador de Wikileaks, Julian Assange. La justícia britànica decidirà, el 4 de gener, si extradeix el seu fill als Estats Units o no.

https://youtu.be/BN7eyJhd2AQ

L’entrevista de Shipton la va recollir al plató l’economista Txema Guijarro, que va ser una de les persones que va ajudar Julian Assange a amagar-se a l’ambaixada de l’Equador de Londres.

Les periodistes que ens van acompanyar van ser Júlia Regué, Neus Tomàs, Pilar Velasco i Sara González.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas