Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Artur Mas, Pilar Eyre i salut mental

lunes, 11 de octubre de 2021 • 17:12h

Autor:

«Com més divisions hi ha aquí, més forts són a
Madrid, i nosaltres som més dèbils i més petits
»
Artur Mas

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

‘Preguntes Freqüents’, amb Cristina Puig, entrevista l’expresident de la Generalitat Artur Mas després que el Tribunal Constitucional hagi ratificat la seva condemna pel 9N. Amb ell també vam analitzar el moment polític actual i vam parlar del seu nou vídeo-podcast, ‘A favor de la política’.

La setmana que s’ha filtrat que la Fiscalia prepara l’arxivament de la investigació sobre el rei emèrit, conversem amb Pilar Eyre i Pilar Rahola. També hem analitzat si aquest arxivament eventual pot permetre el retorn temporal del rei Joan Carles I amb la perio-dista María Peral.

Vam conèixer el testimoni de Cecília Borràs, que el seu fill es va suïcidar quan tenia 19 anys. També vam parlar de la història de superació del periodista Anxo Lugilde: ha con-viscut 30 anys amb la depressió, amb diverses temptatives de suïcidi. I vam entrevistar Thaïs Tiana, psicòloga de la Unitat de Prevenció del Suïcidi de l’Hospital de Sant Pau.

També vam visitar l’Aleixo Paz, que va tenir un greu accident quan tenia vuit anys. Fa uns mesos ens va explicar la seva història a ‘FAQS’ i va dir que estava buscant feina. Ara, està treballant de recepcionista al Catalònia Centre Creactiva.

Vam comptar amb la col·laboració de Quico Sallés i ens van acompanyar les periodistes Anna Gómez, Natàlia Vila i Magda Bandera.

El grup Falsterbo va interpretar la cançó ‘Paf, el drac màgic’, la banda liderada pel doc-tor Eduard Estivill ha enregistrat el darrer disc i s’acomiada amb una gira fins al 2023.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas