Reír es la única salida

Preguntes Freqüents: Artur Mas i quart capítol de ‘Causa [20907]’

lunes, 11 de marzo de 2019 • 11:04h

Autor:

«Tinc una corresponsabilitat
amb el que està passant ara
»
Artur Mas

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

El tret de sortida de ‘Preguntes Freqüents’ el va donar el científic Dani Jiménez que ens va explicar com estava format un producte que aquesta setmana ha estat en boca de tothom: el fairy.

Primer, Cristina Puig va entrevistar l’expresident de la Generalitat Artur Mas, que ens va assegurar que Jordi Sànchez era també el seu candidat. A més, Mas va demanar a l’Estat espanyol una proposta positiva per a Catalunya.

Més tard vam poder veure un nou capítol de la sèrie ‘Causa [20907]’, aquesta setmana marcada per les declaracions dels comandaments de les forces i cossos de seguretat de l’Estat.

A més vam poder escoltar Judit Gené, advocada que forma part de l’equip que defensa Quim Forn i Meritxell Borràs al judici del Suprem. A la conversa s’hi va sumar Amaia Izko, advocada de dos dels joves d’Altsasu, ara que l’Audiència Nacional ha confirmat la condemna.

També vam convidar una autoritat mundial en la matèria de la divulgació científica, la nord-americana Dava Sobel, que ens va parlar del paper crucial i poc conegut de les dones en la descoberta de l’univers. Finalment l’antropòleg Ritxar Bacete ens va ajudar a descobrir les noves masculinitats. Bacete és autor del llibre ‘El poder dels nois’.

A les cadires ens van acompanyar: Pere Rusiñol, Neus Tomàs, Irantzu Varela, Leonor Mayor.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas