Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Àlex Arenas, el possible indult dels presos i la batalla entre jutges i govern espanyol

lunes, 28 de septiembre de 2020 • 18:14h

Actualización: martes, 14 de septiembre de 2021 • 16:25h

Autor:

«Estem en una presó dins de la presó»
Laura Masvidal

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

La tensió entre el govern espanyol i el govern de Díaz Ayuso és màxim pel control de la pandèmia a la Comunitat de Madrid. Dissabte vam analitzar la situació del coronavirus amb el físic i investigador Àlex Arenas. I vam conèixer el testimoni de Xavier Marco, que porta sis mesos lluitant contra la Covid.

https://www.youtube.com/watch?v=mlRM9LGR90s&ab_channel=TV3

A més, vam abordar el possible indult dels presos independentistes amb Laura Masvidal, parella de Quim Forn; Diana Riba, parella de Raül Romeva; Andreu Van den Eynde, advocat de Junqueras i Romeva; i Benet Salellas, membre de la defensa de Cuixart.

A la taula final vam analitzar el pols entre Moncloa i el poder judicial arran de l’absència de Felip VI a l’entrega de despatxos a Barcelona. Vam comptar amb l’advocat i jutge inhabilitat Elpidio José Silva.

https://www.youtube.com/watch?v=KyTp5MDRyKc&ab_channel=TV3

També vam entrevistar Esperanza Escribano, que és una de les poques periodistes que ha pogut entrevistar Corinna Larsen per la BBC. També s’hi va sumar el diputat socialista de l’Assemblea Federal Suïssa, Christian Dandrès, que ha demanat al govern del seu país reconsiderar el bloqueig dels comptes del rei emèrit.

Els periodistes que van seure a les cadires van ser Joan Julibert, Laura Aznar, Israel García-Juez i Gemma Liñán.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas