Reír es la única salida

‘Preguntes Freqüents’: Albert Botran, Iñaki Anasagasti i Juan Carlos Girauta, la magistrada María Luisa Balaguer i Marcel Vivet

lunes, 09 de mayo de 2022 • 17:08h

Autor:

«Hi ha hagut un espionatge a l’independentisme
per raons fonamentalment polítiques
»
Albert Botran

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

La setmana que s’ha reunit de nou la comissió de secrets oficials, al ‘Preguntes Freqüents’ se’n va parlar amb Albert Botran diputat de la CUP que hi ha assistit per primer cop, i Iñaki Anasagasti i Juan Carlos Girauta, que en van formar part.

D’altra banda, també vam entrevistar Donncha Ó Cearbhaill, expert en ciberseguretat i cap del laboratori de seguretat d’Amnistia Internacional. Fa dos anys que l’ONG demana al govern espanyol que reveli si ha utilitzat Pegasus com a software per fer espionatge.

També es va conversar amb María Luisa Balaguer, una de les magistrades del Tribunal Constitucional que va votar en contra de la sentència del procés.

Ens va acompanyar Marcel Vivet, que finalment no ha d’ingressar a la presó després que el TSJC hagi rebaixat la seva condemna de 5 anys a un i mig.

A més es va comptar amb les col·laboracions de Pilar Rahola, que va fer un cara a cara amb Sergi Sol, i de Quico Sallés.

Els periodistes que ens van acompanyar a plató van ser Anna Gómez, Ferran Casas, Manel Manchón i Esther Jaén.

Finalment, l’actuació musical va anar a càrrec del grup Dorian, que va interpretar la cançó ‘Universal’, del seu nou disc ‘Ritual’.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas