Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: 27-O, un any de la DUI

lunes, 29 de octubre de 2018 • 16:25h

Actualización: lunes, 19 de noviembre de 2018 • 13:46h

Autor:

«Urkullu tenia molt d’interès en fer de mediador»
Joaquim Coello

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

Un any després de la declaració unilateral d’independència del 27-O, a «Preguntes Freqüents» hem volgut saber més sobre el que va passar durant aquells dies i vam entrevistar l’exconseller Santi Vila.

https://youtu.be/bGfxuUWYCQg

També vam conversar amb l’empresari Joaquim Coello, que va ser un dels mitjancers entre Mariano Rajoy i Carles Puigdemont tant per la DUI com el 155, amb l’ajuda del lehendakari Urkullu.

https://youtu.be/JEJUY1vvSfY

Més endavant vam parlar amb l’exconseller i exdirigent d’ERC Xavier Vendrell, que va proposar fer ‘la mobilització més gran de la història’ a Europa una vegada se sàpiga la sentència dels presos.

També vam parlar de periodisme i va ser el torn de Jordi Évole, director de Salvados, i Ernest Folch, director de l’Sport.

Finalment, vam escoltar el cantant Fermín Muguruza que estrena una pel·lícula d’animació que porta per títol ‘Black is Beltza’. I també ens vam interessar per la Crida que tot just neixia aquell dia amb la portaveu del moviment, Gemma Geis.

Com ja és habitual vam comptar amb la participació de Joaquim Luna, Pilar Rahola, Quico Sallés i Maiol Roger. I a les cadires hi havia els periodistes: Neus Tomàs, Mariano Alonso, Jonathan Martínez i Sara González.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas