Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: Què passarà el 21-D? I l’endemà?

lunes, 18 de diciembre de 2017 • 17:26h

Actualización: jueves, 18 de enero de 2018 • 11:55h

Autor:

«Quina merda de democràcia és aquesta
que envia la gent a la presó?
»
Pilar Rahola

A 5 dies de les eleccions del 21-D i amb el plató ben net, ens vam preguntar per elles. Vam començar fent una anàlisi de totes les enquestes publicades sobre el 21-D amb els politòlegs Ignacio Molina, Lluís Fatjó, Berta Barbet i la sociòlogia Marina Subirats. Ens hem preguntat si en un escenari polític com l’actual es pot fer una bona previsió del 21-D.

Acte seguit, la Pilar Rahola i la Pilar Eyre van debatre sobre el moment polític preguntant-se com es pot mantenir una amistat per sobre de la discrepància ideològica.

Al final, vam fer un cara a cara entre la monja Teresa Forcades i Òscar Camps (Proactiva Open Arms) per a debatre si la solidaritat és caritat o un compromís ciutadà.

I vam acabar amb una conversa entre Sergi Pàmies i Quico Sallés, per conèixer la seva visió particular sobre la campanya electoral.

«Preguntes Freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. Amb l’objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors, Ricard Ustrell busca les claus de l’actualitat en directe per entendre-la millor, amb un to amè i distès.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas