Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: 21-D, ¿què i qui?

martes, 14 de noviembre de 2017 • 10:51h

Actualización: jueves, 18 de enero de 2018 • 11:55h

Autor:

«A Escòcia, si s’hagués negat el dret al referèndum s’hagués vist com una vergonya antidemocràtica»
Owen Jones

Més empresonaments, la manifestació del 11-N i la mirada posada en les eleccions del 21-D. Vam arrencar el programa de dissabte 11 de novembre amb una entrevista a Elisenda Alamany (flamant número 2 de la llista dels Comuns), que va derivar en un cara a cara amb Gabriel Serra, diputada de la CUP. Vam completar el tema amb una entrevista a distància amb el columnista del The Guardian, Owen Jones, molt viral aquests dies per la seva intervenció en defensa del referèndum a la BBC.

Més tard, vam fer un altre cara a cara entre Celestino Corbacho (PSC) i Ferran Mascarell (exdelegat de la Generalitat a Madrid i exPSC) per a parlar de l’actual moment polític i per saber què en pensen de la llista que està configurant el PSC per al 21-D.

També vam entrevistar Francesc de Dalmases, promotor de la Llista Unitàtia 1 d’Octubre, per a conèixer la seva proposta i saber si té possibilitats de prosperar. També vam connectar amb Brussel·les per parlar amb Toni Comín, que ens va explicar com és el dia a dia del govern cessat a Bèlgica.

Amb la Pilar Rahola vam fer el repàs dels principals fets polítics de la setmana i vam tancar-ho tot plegat amb una conversa entre el director teatral Oriol Broggi i el també director Joan Ollé sobre valors associats a la cultura i per comentar com aquesta pot ajudar a destensar moments com l’actual.

A les cadires van acompanyar-nos durant tot el programa els periodistes Neus Tomàs, Ana Pardo de Vera, Daniel Basteiro, Vicent Partal, Esther Palomera i Albert Calatrava per a comentar els diferents temes que vam anar abordant, debatre i fer algunes preguntes als convidats.


«Preguntes freqüents», programa de dissabte a la nit a TV3 que vol entretenir i informar els espectadors el cap de setmana. Amb l’objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors, Ricard Ustrell busca les claus de l’actualitat en directe per entendre-la millor, amb un to amè i distès.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas