Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: 21-D, tensió pel consell de ministres

martes, 18 de diciembre de 2018 • 12:17h

Autor:

«Tant llavors com ara, segueixen sense
reconèixer l’existència de presos polítics
»
Chato Galante

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

 

A «Preguntes Freqüents» vam analitzar el consell de ministres extraordinari que es farà a Barcelona el 21-D però vam començar amb alguns dels candidats a les primàries independentistes de Barcelona: Jordi Graupera, Adrià Alsina, Gerard Ardanuy i Olga Amargant.

També vam entrevistar Diana Riba, parella de Raül Romeva, que dissabte va anunciar que aniria de número 2 d’ERC a les eleccions Europees.

https://youtu.be/Q31eoEXPbyw

I l’advocat d’Anna Gabriel i membre de la defensa de Cuixart, Benet Salellas, ens va explicar com s’ha d’afrontar una defensa amb una tàctica política ja que dimarts comencen les qüestions prèvies del judici del Procés.

https://youtu.be/klXB87cKGL4

Hem analitzat la convocatòria del consell de ministres a Barcelona el proper 21-D amb Quico Sallés, Joaquim Luna i Pilar Rahola. I en el tram final del programa, Laura Rosel va entrevistar Chato Galante, pres polític del franquisme que va ser torturat per Billy el Niño.

També vam poder presenciar un fragment de l’obra de Pau Roca, «Les Coses Excepcionals», que es pot disfrutar de dimecres a diumenge al Capitol.

PREGUNTES FREQÜENTS

A les cadires hi havia els periodistes: Ana Pardo de Vera, Javier Gállego, Manel Manchón i Odei A. Etxearte.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas