Reír es la única salida

«Preguntes Freqüents»: 1-O, la violència arriba als jutjats

lunes, 19 de noviembre de 2018 • 13:45h

Autor:

«A vegades és complicat però cal riure de tot»
Jose Corbacho

PREGUNTES FREQÜENTSPREGUNTES FREQÜENTS
Cristina Puig
Dissabte, 21:45h.
TV3

Pels jutjats ja han començat a desfilar alguns dels policies investigats per les càrregues de l’1-O. A «Preguntes Freqüents» vam parlar amb la defensa dels agents i també amb una de les víctimes d’aquell dia. A més, també vam analitzar l’actualitat amb dos polítics de posicions ben distants.

El programa va començar amb una entrevista a Francesc Pedrol, el darrer supervivient de la batalla de l’Ebre a les comarques de Tarragona que va lluitar amb la Lleva del Biberó ara fa 80 anys. Més tard, dos polítics amb diferents idees però bons companys van analitzar l’actualitat: Ferran Mascarell, delegat de la Generalitat a Madrid; i José María Lassalle, exdiputat del PP.

Per primera vegada a la televisió, vam poder escoltar la defensa de tres dels policies investigats per les càrregues de l’1-O: l’advocat Javier Aranda.

I també vam entrevistar Roger Español, que l’1-O va perdre la visió d’un ull per l’impacte d’una pilota de goma per part de la policia.

Laura Rosel va entrevistar la filòsofa italiana Donatella Di Cesare que creu que a Europa encara vivim a l’ombra d’Auschwitz. Amb ella vam parlar d’immigració, nacionalismes i Catalunya. Per analitzar aquesta entrevista vam comptar amb el Doctor en Filosofia, Miquel Seguró.

A més, a la part final del programa, vam riure amb l’actor Jose Corbacho que estrena el monòleg ‘Ante todo mucha calma’ al Poliorama. I Els Amics de les Arts van acomiadar gira al plató de «Preguntes Freqüents» cantant-nos alguns dels seus clàssics.

A les cadires hi havia els periodistes: Eider Hurtado, Jorge Sainz, Laia Altarriba i Arturo Puente.

PREGUNTES FREQÜENTS

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas