Reír es la única salida

Xantal Llavina, guardonada amb el Premi Talent en Comunicació i Mitjans

miércoles, 07 de diciembre de 2022 • 13:10h

Autor:

La periodista Xantal Llavina, directora i presentadora del programa ‘Revolució’ de TV3, produït amb la col·laboració d’EL TERRAT (The Mediapro Studio), guanya el Premi Talent en Comunicació i Mitjans que atorga la Fundació Impulsa Talentum.

La gala de lliurament és el 20 de desembre de 2022 al 12×12 Congress, a la seu del Reial Cercle Artístic de Barcelona.

Cada any, la Fundació Impulsa Talentum entrega aquest reconeixement a comunicadors i professionals destacats dels mitjans. El Premi Talent és per a Xantal Llavina per la seva «destacada trajectòria en la divulgació de la innovació, el talent i la tecnologia posada al servei de les persones amb el programa ‘Revolució’ de la productora EL TERRAT», tal com ha expressat el president de la fundació, Bru Recolons.

El programa, que combina divulgació i entreteniment, dona la visió des de Catalunya de com serà el món que ens espera fins al 2030. Les claus del format són divulgar i entretenir al mateix temps i des del lloc dels fets, amb una vocació artística. En aquestes quatre temporades a TV3, Xantal Llavina comprova en primera persona com la tecnologia està transformant les vides per sempre.

El guardó li serà entregat en la clausura del 12×12 Congress, el 20 de desembre, a la seu del Reial Cercle Artístic de Barcelona. Un esdeveniment organitzat per Tertúlia Digital i la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració d’ACEC i de la Cambra de Comerç de Barcelona, que té per objectiu aprofundir en la transformació digital de la societat. Llavina recollirà el guardó acompanyada de Jordi Pi, coordinador de Continguts de TV3, i Jordi Portals, guionista i subdirector del programa ‘Revolució’.

La Fundació Impulsa Talentum té per missió la detecció, promoció i acompanyament del talent a través de la divulgació de programes, iniciatives i projectes d’interès social, que vinculen humanisme i tecnologia. Així mateix, és l’organitzadora dels Premis Talent, que arribaran enguany a la VIII edició, i activitats acadèmiques com la Càtedra Impulsa Talentum, els summits de gestió del talent i transferència del coneixement arreu de Catalunya, i el Talent & Knowledge Congress, que farà la seva edició el 2023.

‘Revolució’ és una producció de TV3 en col·laboració amb EL TERRAT.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas