Reír es la única salida

«White Rabbit Red Rabbit» arriba a Barcelona carregat de cares conegudes per endinsar-se cap al desconegut

miércoles, 15 de marzo de 2017 • 16:34h

Actualización: martes, 20 de junio de 2017 • 17:18h

Autor:

«White Rabbit Red Rabbit» al SINGLOT Festival, Sant Feliu de Guíxols
—Divendres, 28 de juliol: Andreu Buenafuente | Entrades

Un intèrpret. Una obra teatral. Cap director. Cap assaig. Cap informació. No pot buscar res a Google. No pot parlar amb ningú que ja hi hagi passat. No pot parlar amb ningú que l’hagi vist. Només es compromet a una sola cosa: Un cop comenci, arribarà fins el final. Sigui el que sigui que demani el text. El que sigui.

«White Rabbit Red Rabbit», amb la producció de Hause & Richman Stage Producers i EL TERRAT, no només és una obra de teatre, és una experiència, una vivència, un salt al buit que compartiran l’intèrpret i els espectadors. Una nova manera de veure i viure el teatre. El seu dramaturg, Nassim Soleimanpour, és iranià. Les seves paraules han escapat a la censura. I ara t’esperen perquè les escoltis amb atenció, hi pensis, et diverteixis i t’estremeixis.

La primera de les entregues d’aquesta original obra de teatre i diferent cada cop —perquè tot depèn de l’actor que l’interpreti— està composada per Àngel Llàcer, Jordi Basté, Clara Segura, Nora Navas, Bruno Oro, Berto Romero, Sílvia Abril i Àngels Barceló.

WHITE RABBIT RED RABBIT

«White Rabbit Red Rabbit» s’ha representat a més de 15 països de tot el món, en més de 1.000 representacions, comptant amb intèrprets com Whoopi Woldberg, Nathan Lane, Alan Cumming o Ken Loach, i convertint-se en èxit de crítica i públic.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas