Reír es la única salida

‘Vosaltres Mateixos’ d’Andreu Buenafuente a TV3

miércoles, 21 de junio de 2023 • 12:26h

Autor:

Andreu Buenafuente torna a TV3 aquesta tardor amb ‘Vosaltres Mateixos’ i busca espectadors per a conversar-hi en aquest nou espai que serà un dels continguts estrella de la nova plataforma de la CCMA.

‘Vosaltres Mateixos’ és el retorn de l’Andreu Buenafuente a TV3 amb un programa de conversa i d’humor setmanal, on el protagonisme recau en la gent. Després d’una carrera entrevistant personatges coneguts, l’Andreu té ganes de xerrar, improvisar i divertir-se escoltant les històries dels espectadors.

El programa serà un lloc de trobada entre l’Andreu i l’audiència, i l’ocasió ideal perquè tothom pugui ser el convidat estrella per una nit.

TV3 ha començat una crida pública a la recerca d’aquestes persones. La raó: Andreu Buenafuente vol conversar amb elles en la nova proposta de programa, un talk show setmanal, que arribarà durant el quart trimestre de 2023.

«Un programa fet per la gent i amb la gent», així defineix el programa Andreu Buenafuente. «És un exercici de complicitat amb aquestes persones, les que segueixen des de fa més de tres dècades tot el que he fet. M’han vist créixer (i jo a ells, eh!), hem passat crisis, pandèmies i conflictes diversos però seguim aquí, encara tenim sentit de l’humor, ganes de riure i això… s’ha de celebrar».

«Després de més de trenta anys de carrera, tenia ganes de parlar amb la gent. D´escoltar-los. De riure, d’emocionar-me i de fer un programa de televisió només amb ells. També tinc ganes de treure encara més suc a la improvisació de la qual m’he tornat un addicte. La improvisació jugada amb complicitat, respecte i conya», afegeix l’Andreu.

Les indicacions per registrar-se es troben a tv3.cat/vosaltresmateixos

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas