Reír es la única salida

‘L’Última Nit del Karaoke’ arriba al final del rodatge a la sala Razzmatazz

martes, 01 de junio de 2021 • 09:20h

Autor:

El rodatge de ‘L’Última Nit del Karaoke’ ha acabat amb la gravació de les últimes escenes a la sala de concerts Razzmatazz de Barcelona, un dels escenaris on se situa aquesta nova sèrie de TV3, amb històries creuades que passen la mateixa nit en un gran restaurant karaoke xinès.

Durant deu setmanes, una quarantena d’actors i actrius han participat a la gravació d’aquesta nova ficció de TV3 per a la temporada que ve, produïda per EL TERRAT (The Mediapro Studio) i amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat.

L'ÚLTIMA NIT DEL KARAOKE

El Nil i l’Ona, interpretats per Àlex Maruny i Roser Tapias, són dos dels personatges que passaran la nit al Karaoke Imperial del Sr. Wang, juntament amb una quarantena d’actors i actrius més, que formen part de les diferents trames que es creuaran en aquesta ficció. Són cares conegudes per als espectadors de TV3, que també hi reconeixeran Elisabet Casanovas, Artur Busquets i Santi Pons, a més de descobrir Sana Yumii i Alberto Jo Lee, entre molts altres. L’ampli repartiment que passa la nit en un restaurant karaoke d’estil xinès s’anirà descobrint capítol rere capítol, durant els deu episodis de la sèrie, d’uns 50 minuts de durada.

El rodatge, que va començar el 15 de març en un gran decorat construït a la històrica sala de cinema Astoria, va acabar de matinada a la sala de concerts Razzmatazz, una de les més grans de Barcelona. Tots dos espais reprodueixen un restaurant i karaoke, amb dues plantes i unes quantes sales, on es troben diversos grups de persones sense relació aparent per menjar, beure i cantar fins que es queden afònics. En aquest local, hi passen històries independents que es barrejaran i que passaran simultàniament en una sola nit explosiva.

«No sabria condensar en unes línies tot el que s’ha viscut al Karaoke Imperial del Sr. Wang durant les últimes deu setmanes. Hem cantat molt, dormit poc i rigut moltíssim. Ara que s’encenen els llums, comencem a intuir la ressaca emocional que ens deixarà aquesta celebració», ha explicat Pedro B. Abreu, a la direcció i guió de ‘L’Última Nit del Karaoke’. El també creador de la sèrie hi afegeix: «Tant de bo gaudim tant veient la sèrie com ho hem fet rodant-la».

‘L’Última Nit del Karaoke’ és una sèrie creada per Pedro B. Abreu, en col·laboració amb Zebina Guerra i Carlos Franco; amb direcció de Pedro B. Abreu, Serapi Soler i Oriol Pérez, i amb guió de Pedro B. Abreu, Zebina Guerra, Carlos Franco, Carmen Marfà i Dani Amor.

L'ÚLTIMA NIT DEL KARAOKE

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas