Reír es la única salida

‘Tresors amb Història’ el nou programa d’EL TERRAT per À Punt

miércoles, 24 de febrero de 2021 • 13:16h

Actualización: miércoles, 03 de marzo de 2021 • 11:49h

Autor:

‘Tresors amb Història’ és un projecte que demana la col·laboració dels espectadors i espectadores per aconseguir un fons documental que farà possible un programa de televisió que ens mostrarà, a través dels objectes més eclèctics, com hem canviat des de principis de segle XX fins ara.

‘Tresors amb Història’ és una producció d’À Punt Mèdia en associació amb Sunrise Pictures i EL TERRAT (The Mediapro Studio) amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i l’Institut Valencià de Cultura, basada en el format ‘National treasures’ creat i llicenciat per EZ Films – Ireland. De fet, el programa es va estrenar amb gran èxit a la televisió pública d’Irlanda.

Carolina Ferre torna a la pantalla de la televisió pública valenciana per a presentar amb aquest format d’entreteniment pensat per a tota la família. I amb ella estarà el reporter José Molins. El programa té previst també viatjar per huit ciutats diferents de la Comunitat Valenciana per a descobrir-ne els seus tresors.

A més un jurat format per tres historiadors i experts examinaran els ‘tresors’ i desvetlaran la seua fascinant història. Ells seran els encarregats de triar, entre tots els objectes rebuts, els cent tresors que millor representen l’ànima valenciana.

Com que ara passem molt de temps a casa és un bon moment per a regirar, ordenar i trobar aquells records que tenim amagats com a les possessions més preuades. No importa si són grans o menuts, ni tampoc el seu valor. Importa la història que conta i el que ha significat a la seua vida.

Un sol objecte pot revelar un segment excitant de la història, milers d’objectes poden contar-nos qui som com a persones i és el llegat patrimonial que ens han deixat a casa els nostres avantpassats a baguls, armaris, golfes i altells.

Els primers objectes agregats pels valencians i valencianes han començat a arribar al web www.tresorsambhistoria.es i, de segur, que més d’un ens farà molt bona memòria.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas