Reír es la única salida

Torna la comèdia musical ‘Pegados’ 10 anys després

miércoles, 29 de julio de 2020 • 09:24h

Actualización: jueves, 25 de noviembre de 2021 • 17:58h

Autor:

La productora audiovisual i teatral EL TERRAT i Kaktus Music s’alien per recuperar, 10 anys després de la seva creació, la comèdia musical ‘Pegados’. Amb l’objectiu de donar-lo a conèixer a una nova generació d’espectadors, Enric Cambray i Alícia Serrat– coautora del musical– dirigiran el nou muntatge d’aquest espectacle que ha girat per tot el món i el qual ara es podrà veure a partir del 17 de setembre de 2020 al Teatre Goya de Barcelona.

‘Pegados’ explica la història d’un noi i una noia que es coneixen en una discoteca i acaben fent l’amor en un lavabo. A partir d’aquí tot s’embolica quan s’adonen que, per una estranya situació, no aconsegueixen desenganxar-se l’un de l’altre i decideixen anar a l’hospital. Aquí és on comença la història dels dos protagonistes, que estaran condemnats a entendre’s i conèixer-se durant la llarga espera còmica al box d’urgències.

L’espectacle compta amb els joves artistes Iñaki Mur i Júlia Bonjoch i amb Gemma Martínez, que ja va formar part del primer repartiment del musical ‘Pegados, un musical diferente’ de Ferran González i Alícia Serrat, que va dirigir Victor Conde en la seva estrena.

PEGADOS

Amb 10 anys de vida, el musical compta amb més de 440 representacions realitzades per Espanya entre els anys 2010 i 2014, i amb múltiples versions a països d’Europa i Amèrica Llatina, que sumen en total més de 300 funcions. La gira internacional va recórrer països com Brasil, Colòmbia i Alemanya.

Una producció d’EL TERRAT i Kaktus Music.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas