Reír es la única salida

Torna «Preguntes Freqüents» a la nit dels dissabtes de TV3 amb Laura Rosel al capdavant

jueves, 18 de enero de 2018 • 11:54h

Autor:

«Preguntes Freqüents», el programa de TV3 amb la col·laboració d’EL TERRAT, se situa de nou a les nits dels dissabtes, on és líder de la seva franja, per entretenir i debatre els temes d’actualitat que es generin durant la setmana. En aquesta nova temporada serà Laura Rosel qui busqui les claus de l’actualitat, en directe, amb l’ajuda de les veus més diverses de polítics, periodistes i opinadors.

El programa continuarà jugant amb elements informatius, debats, tertúlies, entrevistes i entreteniment per respondre a aquella pregunta política feta amb més freqüència durant els dies previs i incorporant tots els girs argumentals i els nous personatges de darrera hora.

PREGUNTES FREQÜENTS

Laura Rosel, la nova presentadora de «FAQS», té una dilatada carrera professional a ràdio i televisió com a conductora d’informatius i programes d’entreteniment. La seva experiència periodística l’ha adquirit a mitjans de comunicació com 8TV, RAC1 i Ràdio Sabadell. Nascuda en aquesta ciutat vallesana és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Recentment ha presentat el programa d’actualitat «8 al dia» juntament amb Jordi Armenteras, combinant informació, debats i tertúlies. Anteriorment, ha estat editora de l’informatiu diari «14/15» a RAC1 així com dels programes diaris «Notícies matí» i «Notícies migdia» a Ràdio Sabadell.

Dissabte 20 de gener de 2018, «Preguntes Freqüents» torna a la graella de TV3 a partir de les 21:55h. La seva primera etapa, comandada per Ricard Ustrell, va reunir una mitjana de 400.000 espectadors i un 18,5% de quota, i va ser líder de la franja tots els dissabtes.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas