Reír es la única salida

Tercera temporada de ‘Tresors amb Història’

jueves, 20 de abril de 2023 • 11:51h

Autor:

El primer programa de la tercera temporada de ‘Tresors amb Història’ arriba a Morella amb un format més participatiu que mai.

El programa de Carolina Ferre busca els tresors que millor representen l’ànima valenciana a les comarques d’Els Ports, l’Alt Maestrat i el Baix Maestrat.

Qualsevol persona pot acudir a l’Ajuntament de Morella el diumenge 23 a les 10:00h, a les 12:00h o a les 15:00h i portar un objecte familiar, un record dels esports, oficis, tradicions o festes de la zona. Això sí, sempre amb una història interessant al darrere.

Tresors amb història necessita la vostra ajuda per a construir l’arxiu que represente el patrimoni cultural valencià dels últims 200 anys. Els millors tresors passaran a formar part de l’exposició que organitzarà l’ETNO, el Museu Valencià d’Etnologia.

TRESORS AMB HISTÒRIA

Estem a la recerca d’objectes de Morella i dels voltants, busquem aquests tresors que amaguen històries meravelloses. No dubteu a buscar aquestes peces úniques i pujar-les al web www.tresorsambhistoria.es  o enviar un correu a info@tresorsambhistoria.es. El vostre tresor familiar podria aparéixer al programa i ser una de les peces estrela de l’exposició de ‘Tresors amb Història’.

La producció d’À Punt Mèdia en associació amb Sunrise Pictures i EL TERRAT (The Mediapro Studio), continua ampliant, una temporada més, la creació d’un arxiu digital d’objectes històrics.

‘Tresors amb Història’ està basat en el format National Treasures, creat i llicenciat per EZ Films – Ireland. De fet, el programa es va estrenar amb gran èxit en la televisió pública d’Irlanda i s’ha adaptat també a Dinamarca, Nova Zelanda.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas