Reír es la única salida

Suspès el projecte ‘Barcelona, ens en sortirem’

sábado, 02 de mayo de 2020 • 14:38h

Actualización: martes, 02 de junio de 2020 • 12:32h

Autor:

L’Ajuntament de Barcelona, EL TERRAT i Mediapro decideixen cancel·lar el projecte ‘Barcelona, ens en sortirem’

El malestar generat en les últimes hores respecte al projecte i la retirada d’alguns dels artistes musicals del cartell, anunciat en roda de premsa el passat dijous 30 d’abril, fan que el projecte s’allunyi de la proposta inicial que es volia realitzar. En un primer moment es va decidir assumir el 100% del cost per part d’EL TERRAT i Mediapro, tal i com s’ha comunicat. No obstant, després de valorar tota la situació i de constatar que el producte final no seria el desitjat, s’ha decidit no seguir endavant amb la producció.

Com a empresa productora de l’espectacle estàvem emocionats de poder participar i col·laborar en aquest homenatge musical a la gent i a la ciutat de Barcelona, però respectem que molts ciutadans i ciutadanes considerin que no és el moment oportú de dur a terme un projecte audiovisual d’aquestes característiques.

Rebutgem tot dubte sobre la nostra feina i responsabilitat. El projecte que s’estava desenvolupant anava més enllà d’un concert en un terrat i es tractava d’un programa de televisió amb un important desplegament tècnic i molt complex. Ja es va dir en la presentació de la proposta que no estava dissenyada amb grans luxes, si no amb tot el que era just i necessari: bon so i bona qualitat d’imatge. EL TERRAT ha apostat per la cultura i ha recolzat la música en tota la seva trajectòria.

El pressupost que es va fer públic, que ja es va dir que era aproximat i que no estava tancat, cobria els catxets dels artistes, convenientment contractats, el dels tècnics, realitzadors i productors. També s’invertia en mesures de seguretat i sanitàries. S’havien creat diversos equips per tal de poder rodar les 30 peces audiovisuals que composaven el show i que es rodarien en 4 dies. L’espectacle, a banda de música, comptava amb petits monòlegs de gent de la cultura i amb peces poètiques amb veus en off de personatges estimats per la ciutat. Tot escrupolosament pressupostat, encara que, com es va precisar, amb catxets ajustats a la situació. El projecte implicava en total a 52 professionals i a 27 artistes, grups musicals i altres convidats.

Tot el nostre agraïment als artistes, professionals i companys que s’han sumat a la iniciativa i que han treballat de valent aquests últims deu dies perquè ‘Barcelona, ens en sortirem’ arribés a tothom.

Volíem fer un regal en forma d’homenatge a la ciutat a través de la música, no pas generar un problema.

Suscríbete a EL TERRAT News! para estar al día de nuestras cosas